Monika Kozjek, medicinska sestra

Monika Kozjek

Monika Kozjek, medicinska sestra

Izobrazba: medicinska sestra, članica reševalne ekipe

Zaposlena pri podjetju: PE Vitalmon, Pod Hruševco 30, 1360 Vrhnika Slovenija

Nagrade, pohvale: Pohvala Prim.dr. Borisa Cibica; pohvala boarda Evropske mreže za srce

Fb: https://www.facebook.com/vitalmon.si

Tip svetovalca: SUPER SVETOVALEC (KOMPETENTEN SVETOVALEC za področje prehranskih dopolnil 3 Chenes in za splošna vprašanja v povezavi z splošnim znanjem medicinske sestre)

Kratka biografija s pomembnimi poudarki

 • Medicinska sestra in članica reševalne ekipe,
 • strokovna sodelavka Društva za zdravje srca in ožilja (predavanja po OŠ MOL o preventivi in pomenu zdravega zajtrka v sodelovanju s Prim. dr. Cibic),
 • priprava sestankov in prezentacij na področju zdravstvene nege,
 • specialna znanja iz področja športa in izgube teže,
 • Organizacija dogodkov, kot so sejem Narava zdravje, Kolesarsko pohodniška prireditev Za srce, Svetovni dan srca, mednarodna delavnica kardiologov iz vzhodne Evrope…
 • Sodelovanje na mnogih novinarskih konferencah, okroglih mizah in samostojno predavanje o zdravem življenjskem stilu, kot preventivi pred povečano telesno težo mladih.
 • Skozi delovne izkušnje sem pridobila odlično razumevanje odgovornosti in pričakovanj povezanih s celotno zdravstveno in organizacijsko stroko ter hkrati možnost vključevanja znanja in študija v dejansko izvajanje in organiziranje zdravstvene nege in promocije zdravja.
 • Kasneje sem pridobila veliko kvalitetnih komunikativnih sposobnosti, znanje in izkušnje na področju trženja in v poslovnem svetu. Samostojnost in odgovornost pri vodenju tima in ambicije, vezane na kontinuirano odličnost.
 • Dolgoletno osebno navdušenje nad preventivo na področju zdravja, me je pred leti popeljalo v svet naravnih prehrankih dopolnil, s katerimi sem si popolnoma spremenila delovanje imunskega sistema, zato je ta strast postala moje življenje v vseh pogledih.

Posebne prejete nagrade, pohvale, priznanja na področju strokovnosti

 • Mednarodna pohvala boarda Evropske mreže za srce, za organizacijo mednarodnega kongresa kardiologov (2008) - okviru društva za zdravje srca in ožilja Slovenije
 • Pohvala Prim.dr. Borisa Cibica za doprinos in sodelovnje na Društvu srca in ožilja Slovenije

Dosežki/članki/posebni projekti, ... na strokovnem področju

 • več različnih poljudnih člankov in prispevkov na temo zdravja in preventive v revijah: Za Srce, Resnično jaz, Naš časopis...

Dodatno

Ves čas delovanja, pod okriljem Vitalmona, tesno sodelujem s strokovnjaki iz Francije, ki imajo navezano tesno sodelovanje z CNRS (francoskim nacionalnim raziskovalnim centrom) in INSERM (francoskim nacionalnim inštitutom za zdravje in medicinske raziskave).

Vsa naša dopolnila 3 Chenes so plod skrbnega načrtovanja in odgovornosti do zdravja vsakega uporabnika.

Monika Kozjek, medicinska sestra - Nasveti strokovnjaka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.