Sara Djordjić, svetovalka

Sara Djordjić

Sara Djordjić, svetovalka

Zaposlena pri podjetju: DIDIOS, trgovina in storitve, d.o.o., Brilejeva ulica 2, 1000 Ljubljana Slovenija

FB Luxury intimate-Li Quandisa,

IG @luxuryintimate_official

Tip svetovalca: SVETOVALEC (KOMPETENTEN SVETOVALEC za področje Li Quandisa izdelkov)

Kratka biografija s pomembnimi poudarki

Ljubezen do botanike me spremlja že od rosnih let in večino kozmetike si že leta izdelujem sama saj verjamem, da so le naravne sestavine najboljše za nas. Zelišča gojim sama in tudi divje rastoče rastline nabiram sama že vrsto let. Pri dolgoletnem delu z ginekologi sem opazila, da se vse večje število žensk redno ali občasno sooča s težavami na intimnem predelu in, da nisem sama pri tovrstnih težavah.

Tako se mi je porodila ideja, da lahko ustvarimo nekaj naravnega, ki bi pripomoglo k negi in zaščiti naših intimnih predelov v bodoče. Obdala sem se z čudovito strokovno ekipo ljudi s področja ginekologije, farmacije, dermatologije in mikrobiologije s katerimi smo ustvarili prvo 100% naravno intimno olje na svetu za nego in zaščito intimnih predelov. Sledili so še drugi proizvodi tako za moške kakor tudi otroke in vzhičeno nadaljujemo naš razvoj in poizkušamo bogatiti naše znanje ter vam ponuditi še več in vam olajšati tovrstne nevšečnosti ob enem pa vam izboljšati kvaliteto življenja.

Podiramo tabuje in ozaveščamo ženske, moške in otroke o pomembnosti tudi intimne nege.

Dosežki/članki/posebni projekti, ... na strokovnem področju

Zadnja leta sem pisala kolumne na temo intimnih vprašanj ter začela z delavnicami, kjer z njimi odkrivamo anatomijo, zgodovino in nego nožnice. Kakor tudi teme kot so novodobna ženska ter osvetljena spolnost.

Zanimivo iz medijev

Sara in Tamara odkrito z Ulo: Žalostno, koliko sramu je povezano z intimo - https://micna.slovenskenovice.si/zate/sara-in-tamara-odkrito-z-ulo-zalostno-koliko-sramu-je-povezano-z-intimo-video-in-foto

Video vsebina - https://www.youtube.com/watch?v=RpbC47BySP4

Sara Djordjić, svetovalka - Nasveti strokovnjaka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.