Mag. Mojca Slodej Kušlan, mag. farm.

Mojca Slodej Kušlan

Mag. Mojca Slodej Kušlan, mag. farm.

Višja šola:

Diplomirala na Fakulteti za farmacijo.

Magisterij na Fakulteti za farmacijo

Zaposljena pri podjetju: Lastnica in direktorica podjetja Pharmana d.o.o.

Spletna stran: https://www.pharmana.si/

Tip svetovalca: SUPER SVETOVALEC (KOMPETENTEN SVETOVALEC za izdelke: homeopatska zdravila, Bachove kapljice in Schüsslerjeve soli)

Kratka biografija s pomembnimi poudarki

Mag. Mojca Slodej Kušlan, mag. pharm. je svoje znanje in izkušnje pridodobila v prodajnih, marketinških in medicinskih oddelkih raznih farmacevtskih multinacionalk. S homeopatskimi zdravili in komplementarnostjo se je prvič srečala med študijem v tujini. Izziv omogočiti tovrstno komplementarno ponudbo tudi Sloveniji, jo je vodil k soustanovitvi podjetja AdriaPharm v okviru katerega smo leta 2011 v Slovenijo uspeli pripeljati prva monokomponentna homeopatska zdravila, leta 2013 pa Bachove kapljice.

Samostojno pot nadaljuje z ustanovitvijo podjetja Pharmana, ki ostaja zvesto načelu komplemetarnosti in širi nabor tovrstne ponudbe v Sloveniji. Leta 2018 v Slovenijo pripeljemo prve homeopatske komplekse podjetja Pekana, leta 2022 pa ponudbo razširimo še s Schüsslerjevimi solmi podjetja Adler Pharma iz Avstrije.

Posebne prejete nagrade, pohvale, priznanja, če obstajajo - karkoli s čimer se lahko pohvalite na področju strokovnosti.

Redno se izobražuje na področju homeopatije in ima certifikat farmacevta z dodatnimi znanji iz homeopatije priznane s strani Lekarniške zbornice,  certifikat iz poznavanja Bachove cvetne terapije priznano s strani Bachovega centra v Angliji ter diplomo Avstrijskega združenja za biokemijo Schuesslerjevih soli.

Dosežki/članki/posebni projekti, ... na strokovnem področju

Pionirsko delo na področju vpeljave komplementarne ponudbe homeopatskih zdravil, Bachovih kapljic in Schüsslerjevih soli v slovenske lekarne.

Dodatno

Podjetje Pharmana ostaja zvesto načelu komplementarnosti in se ves čas trudi ozaveščati o pomenu celostne obravnave za zdravje posameznika.

Mag. Mojca Slodej Kušlan, mag. farm. - Nasveti strokovnjaka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.