Miša Komar Žiberna univ.dipl.biol.

Miša Komar Žiberna

Miša Komar Žiberna univ.dipl.biol.

Višja šola:

Diplomirala na Biotehniški fakulteti.

Zaposlena pri podjetju: Lastnica in direktorica podjetja Aglea d.o.o.,

Naslov podjetja: Aglea d.o.o., Vojkova ulica 10, 1000 Ljubljana

Spletna stran: http://www.cellfood.si

Tip svetovalca: SUPER SVETOVALEC (KOMPETENTEN SVETOVALEC za izdelke: Cellfood in splošna vprašanja)

Kratka biografija s pomembnimi poudarki

Življenjsko vodilo: hiti počasi (festina lente)

Sem biologinja po izobrazbi in tudi po razumevanju kompleksnosti bioloških procesov v človeškem organizmu; a vsa moja poklicna pot me je vodila skozi različne službe
farmacevtske industrije Lek, kjer je velikokrat prišlo do navzkrižja mojega prepričanja in znanja s poklicno dejavnostjo..

Tako sem se v zadnjih letih službovanja v farmacevstki družbi odločila, da želim preiti na področje prehranskih dopolnil. To je na področje, ki omogoča preventivo, optimizacijo bioloških procesov in s tem obvladovanje neke bolezni, degeneracije.

Izbrati sem želela produkte, ki so drugačni od običajnih mineralov, vitaminov ali rastlinskih ekstraktov...

Tako sem odkrila paleto izdelkov Cellfood. Zakaj prav Cellfood?

  • Ker je drugačen od ostalih izdelkov in nima pravega nadomestka
  • Ker ustreza strogim farmacevtskim pravilom ustreznosti, varnosti, kakovosti in učinkovitosti produkta.
  • Ker je na globalnem trgu prisoten že več kot 50 let

Moja poklicna pot, znanje, izkušnje

  • Poklicno pot sem začela v Kontroli farmacevtske družbe v oddelku za mikrobiologijo, /kjer se zagotavlja predvsem sterilnost, aseptičnost, kakovost, varnost zdravil, zdravilnih učinkovin ter vseh dodatkov, ki se v proizvodnji uporabljajo in morajo ustrezati zahtevnim mikrobiološkim standardom. 
  • Kmalu se mi je ponudila priložnost in sem se pridružila raziskovalni skupini s področja genskega inženirstva, saj je bil postavljen cilj, da bi kot farmacevstka družba vstopili v področje novih oblik zdravil, danes znanih kot biološka zdravila.
  • A me je življenjska pot odpeljala v Moskvo, kjer sem nadaljevala poklicno pot na področju marketinga in prodaje zdravil te farmacevtske družbe.
  • Po vrnitvi v domovino se je družba prodala eni od vodilnih globalnih farmacevtskih velikanov. Vključili so me v skupino treh, ki smo bili odgovorni za čimbolj učinkovito komunikacijo med vsemi deležniki prodaje družbe. To je od zaposlenih, do strokovne javnosti, laične javnosti, kot tudi novinarjev in vseh javnih institucijah, ki so bile vključene v to prodajo.
  • V zadnjih letih službovanja so mi odkrili neozdravljivo nevrološko degeneracijo. To je bil najbrž tudi vzvod, da sem začela zelo zavestno razmišljati o pomenu življenja, učinkovitosti zdravil, splošnih pogojih, doktrinah zdravljenja, uporabe zdravil,....in vedno bolj ugotavljala, da se z mnogimi ustaljenimi terapijami, načinom zdravljenja, uporabe zdravil, ne strinjam. Vedno bolj sem želela, da bi se obvladovalo neko bolezen, degeneracijo po poti, ki bi jo bolj vodila biologija našega organizma, to
    je kompleksni (holistični) pristop, ki je za vsakega nekoliko drugačen, od tradicionalnih in pri nas sprejetih doktrinah zdravljenja z izbranimi zdravili in različnimi terapijami.

Zanimivi prispevki

Intervju Miša Komar Žiberna - Skrivnosti organizma

Intervju Miša Komar Žiberna: Organizem v boju s stresom

Miša Komar Žiberna univ.dipl.biol. - Nasveti strokovnjaka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.